Maak kennis met Cor van Vliet, nr. 2 op de lijst

Cor van Vliet 2014 (168x168)vrijdag 21 februari 2014 11:06

30 jaar, getrouwd, twee kinderen. Woont in de West- wijk. Raadslid voor de ChristenUnie sinds 2010.

 

» Kennismaking openen als flyer (PDF)

 

Wat zijn je dagelijkse bezigheden/werkzaamheden?  “Ik reis al sinds mijn studietijd dagelijks met de trein heen en weer naar Rotterdam. Ondertussen ben ik alweer ruim zeven jaar werkzaam voor de gemeente Rotterdam. Momenteel ben ik Financial controller van de directie Sport en Cultuur.”

 

Waarom stel je jezelf verkiesbaar?  “De afgelopen vier jaar heb ik me met veel plezier ingezet al raadslid. In de politiek is vier jaar eigenlijk maar heel kort. Ik wil graag mijn bijdrage blijven leveren aan de processen die in gang zijn gezet. De sporthal in Boven-Hardinxveld staat er nog niet en ook de bezuiniging op subsidies is nog niet doorgevoerd! Ik wil mijn werk op bijvoorbeeld deze dossiers graag afmaken!“

 

Waarom heb je ervoor gekozen om juist voor de ChristenUnie actief te worden?  “Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen voor de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie (en daarna daar zelfs nog kort gewerkt). Ik heb daar gezien en ervaren dat onze partij echt een unie is van christenen. Ook de leiders van onze partij zijn in eerste instantie mensen die geloven in God. Ook zij zetten zich vanuit dit geloof in voor de mensen om hen heen. Van deze unie van christenen maak ik graag deel uit. Vanuit deze unie zet ik mij graag in voor de mensen om me heen.”

 

Nog tijd voor hobby’s?  “Om los te komen van alle werkzaamheden sport ik graag. Tot mijn spijt heb ik daar elk jaar eigenlijk een beetje minder tijd voor. Met het tweede herenteam van volleybalvereniging OKK 70 speel ik al weer heel wat jaren mijn wedstrijden.”

 

Nog een aanbeveling?  “Een stem op de ChristenUnie is een stem op een helder christelijk geluid. Een geluid dat op alle politieke niveaus op een eenduidige manier wordt verwoord. Tegelijkertijd is het een stem op christenen uit Hardinxveld-Giessendam die vanuit dat perspectief besluiten nemen ten gunste van onze gemeenschap!”

 

U kunt Cor van Vliet bereiken via e-mail corvanvliet@hardinxveld-giessendam.christenunie.nl

« Terug

Reacties op 'Maak kennis met Cor van Vliet, nr. 2 op de lijst'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2014

december

november

september

juli

mei

april

maart

februari

januari