UITNODIGING - HaGi '40 / '50 - Wat is je droom voor Hardinxveld-Giessendam?

HaGi 40 50.jpgdinsdag 20 augustus 2024 20:35

Wat kenmerkt Hardinxveld-Giessendam? En wat voor dorp zou Hardinxveld-Giessendam moeten zijn over 10-20 jaar? In wat voor dorp wil je wonen? Wat is jouw verlangen voor Hardinxveld-Giessendam?

Als ChristenUnie willen we met jou nadenken over bovenstaande vragen om samen visie te ontwikkelen voor ons dorp. Zodat we ons daarvoor, vanuit de politiek, samen met inwoners en maatschappelijke organisaties in kunnen zetten. Heb jij een droom voor ons dorp? Of een mooi beeld van hoe Hardinxveld-Giessendam er in 2040 uit kan zien? Heb jij ideeën bij vragen als: Wat is er over 10-20 jaar in ons dorp veranderd? Of wat is er juist hetzelfde gebleven? Dan nodigen we je van harte uit om met ons mee te denken op donderdag 5 september.

Tijdens deze avond gaan we interactief met elkaar in gesprek om samen te komen tot droombeelden over Hardinxveld-Giessendam in 2040/2050. Dat kunnen beelden zijn over hoe Hardinxveld er dan fysiek uitziet, of hoe we dan voor elkaar zorgen als dat nodig is, of wat dan maakt dat Hardinxveld een aantrekkelijke gemeente is om te wonen, etc.. Bewust noemen we het droombeelden. We willen namelijk verder kijken dan wat misschien mogelijk lijkt. Als alles kon, wat zou je dan willen bereiken?

We hopen dat jij met ons mee wilt denken, omdat we geloven dat je als inwoner van ons dorp een waardevolle bijdrage kunt leveren vanuit jouw eigen ervaringen!

Praktische informatie

Datum:    5 september 2024

Tijd:        19.30 uur Inloop met koffie en thee

               20.00 uur start van de avond

Locatie:   Museum De Koperen Knop

               Binnendams 6, Hardinxveld-Giessendam

« Terug