Ook de komende vier jaar met 4 zetels in de gemeenteraad

168x168 Vierkant Club GR2022vrijdag 18 maart 2022 19:37

We zijn dankbaar dat er 1.983 mensen op ons hebben gestemd. Hierdoor mogen Willem, Wim, Aafke en Erik de komende vier jaar een stem geven aan het geluid van de ChristenUnie Hardinxveld-Giessendam!

Woensdagavond waren we met elkaar verzameld in het gemeentehuis in afwachting van de uitslag. Na een intensieve campagne is het altijd een spannende avond, waarin in je alleen maar kunt afwachten tot je weet hoe het is afgelopen. Op het moment dat duidelijk werd dat we ook de komende vier jaar met vier raadsleden verder mogen gaan overheerste de dankbaarheid. We voelen ons gezegend met dit resultaat en zullen ons de komende vier jaar, vertrouwend op onze God, inzetten voor de inwoners van Hardinxveld-Giessendam. 

We feliciteren de winnaar van de avond: SGP, met de winst van één zetel. Alle andere partijen hebben in meer of mindere mate verloren, maar alleen voor het CDA resteert dat in het verlies van een zetel. D66 heeft op eigen kracht geen zetel weten te bemachtigen.  

De komende periode zal gebruikt gaan worden om te komen tot een nieuw college. Op 24 maart zullen alle partijen in een zogenaamd 'duidingsdebat' hun visie geven op hoe ze dit voor zich zien. 

De fractie van ChristenUnie 2022-2026,

Willem Pors 
Wim IJzerman
Aafke Ouwerkerk
Erik van Dijk

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Uitslag Hardinxveld-Giessendam (per persoon).pdf1,8 MBapplication/pdfdownload

« Terug