Dankbaar voor de verkiezingsuitslag

thanks-1804597_640dinsdag 21 maart 2017 11:12

Met Gert-Jan Segers en de andere fractieleden van de Tweede Kamer zijn wij dankbaar voor de verkiezingsuitslag.

Nee, geen zetel erbij . Dat was wel even een teleurstelling, omdat de peilingen daarop uit leken te komen.

Toch zijn er zegeningen te tellen waar we dankbaar voor mogen zijn en onze Heere God voor danken.

Allereerst de bevestiging dat we een stabiele achterban hebben die niet van de ene naar de andere partij wisselt. Natuurlijk komt dat ook voor bij de ChristenUnie, maar in het algemeen gesproken blijven onze kiezers met overtuiging achter ons staan. Daar willen wij u allen heel hartelijk voor bedanken.

Wij hebben u dan ook heel hard nodig om ons als ChristenUnie te stimuleren, scherp te houden en vooral te bidden voor de werkers in de frontlinie.

Zowel landelijk als plaatselijk zijn we in stemmenaantal gestegen ten opzichte van 2012. In Hardinxveld-Giessendam 75 stemmen.

Daarnaast moeten we constateren dat we van de hoge opkomst nauwelijks hebben geprofiteerd. Procentueel  zijn we daardoor iets gedaald. Ten opzichte van de Gemeenteraadsverkiezingen in 2014  komen we nu 100 stemmen te kort.

Daarmee wordt duidelijk dat we nog niet al onze kiezers hebben kunnen vasthouden. Daarom roepen we onze kiezers op om lid te worden en onze partij steviger in het zadel te helpen. Dat geeft moed in de voorbereidingen naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Doet u mee? Meld u dan aan op deze website voor de aantrekkelijke actie.

Kees Pille

« Terug