PerspectieF-avond op vrijdag 23 november 2007

donderdag 08 november 2007 21:54

Onze plaatselijke afdeling van PerspectieF, de jongerenorganisatie van de ChristenUnie, zal op vrijdagavond 23 november 2007 een jongerenavond organiseren in Hardinxveld-Giessendam.
 
De ChristenUnie-jongeren zullen een vlot en gevarieerd programma presenteren voor jongeren vanaf vijftien jaar en hopen dat jongeren vanuit verschillende kerken elkaar zullen ontmoeten rondom het thema “Jouw plaats in de schepping”. De jongeren kunnen onder meer rekenen op (bijbelse) handreikingen door Ad Vastenhoud en Cor de Jong, zang o.l.v. een praiseband en een Lagerhuisdebat o.l.v. Lysette Klop. Tevens zal ChristenUnie Tweede-Kamerlid Ed Anker een bijdrage leveren aan deze avond.
 
De avond wordt, net als twee jaar geleden, gehouden in de aula van Christelijke Scholengemeenschap Calvijn, Bellefleur 2 in Hardinxveld-Giessendam. De zaal is open vanaf 19:30 uur en de toegang is gratis. Tijdens de avond zal door de jongeren gecollecteerd worden voor Dorcas, een internationale hulporganisatie die actief is in Oost-Europa en Afrika.

« Terug

Reacties op 'PerspectieF-avond op vrijdag 23 november 2007'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.