Statenverkiezingen: ChristenUnie natuurlijk!

Kees Pillevrijdag 25 februari 2011 20:36

Woensdag 2 maart 2011 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Ja, je leest het goed, het gaat om de provincie. Gezien en gehoord de media hierover zou je denken dat het gaat over de Eerste Kamer. Maar nee, die kunnen we niet direct kiezen. Wel indirect, want de Provinciale Staten kiezen op hun beurt de leden voor de Eerste Kamer.

Voor Hardinxveld-Giessendam is dus de provincie Zuid-Holland in beeld met maar liefst 13 partijen en 4 inwoners uit Hardinxveld-Giessendam. Van die vier kunnen we twee personen stemmen van de ChristenUnie. Maar waarom zouden we nu ook provinciaal ChristenUnie stemmen? Omdat het Bijbels Christelijk Sociale geluid niet alleen in de raadzaal of in de Tweede Kamer, ook in Statenzaal in Den Haag te horen moet zijn. Waar gaat de provincie dan over? Over de toekomst van onze regio met mogelijkheden en onmogelijkheden voor wonen, werken en recreëren. Eigenlijk alles wat onze gemeentelijke grenzen te buiten gaat. Wat dacht je van behoud van het groene hart, wel of geen windmolens, hoe vullen we natuur in en hoe houden we de pontverbinding met Werkendam in stand?

Lees meer over de inspanningen van onze provinciale fractie en bekijk de promotiefilm door te klikken op de http://verkiezingen.christenunie.nl/.

Wat dan stemmen? ChristenUnie natuurlijk!! Met overtuiging.

Kees Pille
Fractievoorzitter ChristenUnie Hardinxeld-Giessendam

« Terug

Reacties op 'Statenverkiezingen: ChristenUnie natuurlijk!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.