Voorzieningenniveau Boven Hardinxveld ... de plannen worden steeds concreter!

Jan Nederveenwoensdag 23 maart 2011 20:09

Donderdag 17 maart 2011 zijn in De Ontmoeting alle plannen voor Boven-Hardinxveld gepresenteerd en toegelicht. Wethouder Eelke Kraaijeveld lichtte de stand van zaken toe. Daarbij werden in het bijzonder genoemd Drijvershof, Speelplaatsenplan en natuurlijk de Regenboogschool en gymnastieklokaal. Na een MFA en een MFC is de planvorming inmiddels behoorlijk concreet en haalbaar.

Na de algemene stand van zaken werd een toelichting en presentatie gegeven over het plan Tienmorgen-Noord. Het bureau Enno Zuidema Stedebouw leidde de aanwezigen door de opzet van deze nieuwe wijk. Een vernieuwende opzet die in fases is uit te voeren en waarin een brede schakeringen aan woningen komt.

Vanuit de zaal werd er belangstellend gereageerd waarbij in het bijzonder aandacht werd gevraagd voor de verkeerssituatie bij de ontsluiting van de wijk waar ook het halen en brengen van schoolkinderen een behoorlijke drukte zal geven.

VVD-coryfee Jaap Tromp pleitte voor ‘sportzaal’ in plaats van gymnastieklokaal. Dit omdat er toch meer in deze zaal kan en mag gebeuren dan alleen (school)gymnastiek.

Als ChristenUnie zijn we blij dat er nu toch echt schot lijkt te zitten in de ontwikkelingen in Boven-Hardinxveld. We gaan er vanuit dat er in de komende jaren ook echt zaken gerealiseerd zullen worden. Natuurlijk zullen wij dit proces kritisch volgen.

« Terug

Reacties op 'Voorzieningenniveau Boven Hardinxveld ... de plannen worden steeds concreter!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.