Mogelijkheden in Breedeway voor trapveldje en speelbos

maandag 16 oktober 2006 18:38

Door werkzaamheden aan rijksweg en viaduct ter hoogte van de Nieuweweg is een naastgelegen trap-/speelveldje aan de Breedeway verdwenen. Kinderen uit de buurt lieten enige tijd terug middels een handtekeningactie hun teleurstelling hierover blijken en vroegen terecht om een plek om te kunnen spelen. De ChristenUnie denkt hier uiteraard graag in mee.

Het herinrichten van de strook langs de rijksweg is nodig om waterberging te creëren, om zo de wateroverlast in het gebied te kunnen bestrijden. De aangrenzende carpoolplaats wordt echter weinig gebruikt. Als het aan de ChristenUnie ligt wordt de ene helft ervan benut voor een trapveldje. Wanneer parkeren onder het nieuwe viaduct mogelijk zou zijn - een idee geopperd door bewoners en het CDA - dan kan de andere helft van de carpoolplaats wat ons betreft worden ingericht als speelbos. Op deze manier wordt een speelplaats voor diverse leeftijden gecreëerd. Er is al een leuke afgeschermde speelplaats voor kinderen tot 12 jaar achter in de wijk.

Het merkwaardige idee om een kinderspeelplaats onder het nieuwe viaduct over de Nieuweweg te realiseren is - hardnekkige berichten ten spijt - niet afkomstig van de ChristenUnie.

« Terug

Reacties op 'Mogelijkheden in Breedeway voor trapveldje en speelbos'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2006

november

oktober

september

augustus

juli

april

maart

februari

januari