Reactie van onze lijsttrekker op de verkiezingsuitslag

CorVoorbergdinsdag 04 april 2006 00:00

Met veel spanning hebben wij uitgekeken naar de uitslag van de gemeenteraadsverkieizingen 2006. Vooral de T@B zagen wij als een bedreiging (lijsttrekker voormalig ChristenUnie-lid) en ook twijfel of wij ons beleid t.a.v. de sanering van de gemeentefinanciën wel voldoende duidelijk hadden gemaakt.
 
153 Stemmers hebben op andere partijen gestemd (net zo veel als er in 2002 méér op onze partij hadden gestemd). Gelukkig mochten wij onze 4 raadszetels behouden en daardoor de tweede partij blijven in ons dorp. Mede daardoor zullen we ook weer aan de nieuwe coalitie gaan deelnemen en kan onze wethouder Cor de Jong zijn werk voortzetten.
 
Wij danken ieder die zich, op welke manier dan ook, heeft ingespannen rond de afgelopen verkiezingsperiode. We hebben een sterke propaganda gevoerd.
 
We hebben - met vallen en opstaan - als raadsleden en wethouder, ons ingezet voor uw belangen en voor die van het hele dorp. We hopen ook in de nieuwe periode onder Gods zegen, dit werk weer voort te zetten. Mogen wij op uw gebed en meeleven rekenen?
 
De ChristenUnie wil een Christelijke partij zijn, gebaseerd op Gods Woord en Zijn geboden. Constructief, integer en met veel elan willen we ons inzetten voor de inwoners van Hardinxveld-Giessendam.
 
Namens bestuur en fractie van de ChristenUnie,
Cor Voorberg

« Terug

Reacties op 'Reactie van onze lijsttrekker op de verkiezingsuitslag'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2006

november

oktober

september

augustus

juli

april

maart

februari

januari