Aankondiging kroonbede 2015 in Hardinxveld-Giessendam

De Brondonderdag 27 augustus 2015 20:37

Hardinxveld-Giessendam – Op dinsdagavond 8 september a.s. wordt in Hardinxveld-Giessendam weer de jaarlijkse kroonbedebijeenkomst gehouden. Bezinning op en voorbede voor het bestuur van ons land en dorp staan hierin centraal. Aan deze lokale bijeenkomst wordt meegewerkt door predikanten en politici van diverse christelijke kerken en politieke partijen. Ieder is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Het thema van de kroonbede 2015 in Hardinxveld-Giessendam is ‘Waarheid in de Politiek’. Rond dit thema zal er gesproken, gebeden en gezongen worden. Ds. Ris zal de meditatie verzorgen en ds. Guijt zal de kroonbede uitspreken. Wim de Ruiter zal als gemeenteraadslid het thema vanuit de politiek belichten. Muzikale medewerking wordt verleend door Jan Bouwhuis en Laura Dol. Zij begeleiden ook de samenzang.

Het organiserend comité bestaat uit leden van verschillende kerken en politieke partijen uit ons dorp.

Jong en oud zijn op dinsdag 8 september van harte welkom in het gebouw ‘de bron’, Maasstraat 1. De kroonbedebijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken.

« Terug

Reacties op 'Aankondiging kroonbede 2015 in Hardinxveld-Giessendam'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari