ChristenUnie plant boom

vrijdag 09 april 2010 19:57

De ChristenUnie heeft onlangs een fraaie boom geplant bij de familie Rietveld aan de Binnendamseweg 73 in Giessenburg. De heer Rietveld won de “Prunus Kanzan” door het gewicht ervan te raden tijdens een van de verkiezingsmarkten in Hardinxveld-Giessendam het laatste weekend voor de gemeenteraadsverkiezingen. Althans, de heer Rietveld zat met 32,4 kg het dichtst bij het werkelijke gewicht van 33,4 kg. Wegens kans op vorst kon de boom niet direct in de tuin worden gezet, maar op vrijdag 2 april was het toch zover en werd de boom door ChristenUnie-fractieleden Kees Pille en Jan Nederveen in de grond gezet.

Trekpontje
De familie Rietveld is er maar wat blij mee en heeft de boom een plaats gegeven in de voortuin, zodat een ieder ervan kan genieten, met name in de bloei. Na de plant is onder het genot van een bakje koffie van gedachten gewisseld over gemeentelijke aangelegenheden van Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. Bijvoorbeeld over het idee van de ChristenUnie voor een trekpontje nabij De Koperen Knop, nu de brug over De Giessen niet doorgaat. 

Kleurplaatwedstrijd
Naast de boom waren er tijdens de verkiezingsmarkten twee Intertoys-bonnen te winnen met de ChristenUnie-kleurplaatwedstrijd. De winnaars hebben intussen de prijs thuis gekregen. In de leeftijd 4-8 jaar is de prijs gegaan naar Sanne de Jong uit Boven-Hardinxveld en in de leeftijd van 9-12 jaar naar Andjelko Visser uit Beneden-Hardinxveld. Allen van harte gefeliciteerd!

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie plant boom'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2010

november

oktober

juni

mei

april

maart

februari

januari