Afscheidsreceptie wethouders Cor de Jong en Eelke Kraaijeveld

Cor de Jong 2014 (168x168)dinsdag 15 april 2014 15:38

Cor de Jong (ChristenUnie) en Eelke Kraaijeveld (PvdA) nemen vrijdag 25 april 2014 afscheid als wethouder van onze gemeente.

U bent van harte welkom op hun afscheidsbijeenkomst op vrijdag 25 april 2014 van 15.00 tot 17.00 uur in restaurant Kampanje, Troelstrastraat 5, Hardinxveld-Giessendam.

Op verzoek van de vertrekkende wethouders liever geen cadeaus, maar eventueel  een gift voor Água Viva (Cor de Jong) of Stichting Leergeld (Eelke Kraaijeveld) te deponeren in de daarvoor gereed staande bus.
  • Água Viva, een stichting voor sociale huisvesting met een centrum voor verslavingszorg in Ritápolis, Brazilië. Het centrum wordt geleid door de uit Hardinxveld-Giessendam afkomstige Wim en Daniëlle de Keijzer-Kroon. Meer informatie kunt u vinden op www.volgdekeijzer.wordpress.com.
  • Stichting Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minder financiële middelen.  Meer informatie kunt u vinden op www.leergeld.nl.

http://www.gemhg.nl/actueel/nieuws_3695/item/vrijdag-25-april-afscheidsreceptie-wethouders-de-jong-en-kraaijeveld_35500.html

« Terug

Reacties op 'Afscheidsreceptie wethouders Cor de Jong en Eelke Kraaijeveld'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2014

december

november

september

juli

mei

april

maart

februari

januari