Weer opstarten | Cor van Vliet | weblog week 23-2011

Cor van Vlietdinsdag 07 juni 2011 22:31

Nu de eerste schermutselingen over de bezuinigingen achter de rug zijn en alle tijd die hiermee gemoeid was weer beschikbaar komt voor andere zaken, beginnen die zich ook langzaam weer aan te dienen. Ik moet zeggen dat het mij wel wat moeite kost om me hier weer op te storten. Toch is er genoeg om over te spreken.

Soap bomen Peulenlaan
Volgende week donderdag staan er weer een aantal interessante onderwerpen op de agenda. We zullen andere te spreken komen over de abelen aan de Peulenlaan. Deze bomen houden de gemoederen volgens mij al een aantal jaar bezig. De laatste ontwikkeling, waarbij een aantal bomen die behouden moeten blijven onherstelbaar beschadigd lijken te zijn, had ik niet van te voren kunnen bedenken. Ik houd het voorlopig op een onvoorstelbare samenloop van omstandigheden die erg ongelukkig uitpakt. Ik ben benieuwd of ik hierover na het debat anders denk.

Voetpad langs de Giessen – Achterdijk
Net als vele andere mensen had ik begrepen dat je vanaf de Binnendams via de Giessen tot aan de Giessenzoom zou moeten kunnen lopen. Op een mooie zondagmiddag heb ik dit zelf eens geprobeerd. Ik kwam toen tot de ontdekking wat in de komende vergadering op de agenda staat. De doorgang bleek geblokkeerd en hierdoor niet vrij toegankelijk. Er ligt nu een voorstel door om het hele stuk tot openbare weg te verklaren en het hierdoor vrij toegankelijk te maken. Ik ben benieuwd hoe de discussie zal verlopen.

 

Cor van Vliet, 7 juni 2011

« Terug

Reacties op 'Weer opstarten | Cor van Vliet | weblog week 23-2011'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Weblogarchief > 2011

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari